قزل آلا از جمله ماهى هايى است كه همه كس آن را دوست دارند . طبخ آن به روش شكم پر براى ميهمانى هاى شما به ميز شامتان جلوه خاصى مى بخشد.


 

مواد لازم برای 2 نفر:

2 قاشق غذاخوری      کره یا مارگارین

2 قاشق غذاخوری      کرفس ریز شده             

2 قاشق غذاخوری      پیازچه ریز شده

1 قاشق غذاخوری      جعفری تازه ریز شده

1 فنجان        سبزیجات معطر فصل

4/1 فنجان       گردوی خرد شده

3 قاشق غذاخوری          آب مرغ

4/1 قاشق غذاخوری         نمک

4/1 قاشق غذاخوری         گرد لیمو عمانی

8/1 قاشق غذاخوری            برگ مرزنگوش خشک

2 عدد ماهی قزل آلا تمیز شده که سر آن جدا شده           (هر کدام به وزن 200 گرم)

طرز تهیه:

در یک ظرف پیرکس: کره کرفس پیاز و جعفری را مخلوط کنید درب ظرف را با سلوفان بسته و در مایکروفر با درجه بالا بمدت 2 الی 3 دقیقه قرار دهید.

بقیه مواد را اضافه کرده خوب بهم بزنید و شکم هر یک از ماهیها را با نصف این مواد پر کنید. سپس قزل آلاهای شکم پر را به پشت در همان ظرف قرار داده ودر مایکروفر با قدرت 70% بمدت 9 تا 14 دقیقه و یا تا وقتی که چنگال در آن راحت فرو رفته و به استخوان پشت ماهی برسد حرارت دهید. سپس کمی صبر کرده و ماهی را میل نمائید.
 
گردآورى: گروه سبک زندگى سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
 
مطالب پیشنهادى:
 قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)
 میگو پفکی ( بوشهری )
 کتلت مرغ
 پیش غذایی ساده و خوشمزه با بادمجان!

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه